Vragen?

Contacteer De Meyer Interieur

Telefonisch:  0492 42 84 92

 

Kruisbergstraat 2b – 8755 Ruiselede

Category
Kasten, Keuken, Maatwerk
About This Project

We halen graag alles uit de kast, ook voor dit stijlvolle keukenproject. Zowel qua afwerking als op het vlak van materiaalkeuze gingen we voor een exclusieve look.

 

De fronten van de maatwerkkasten zijn gerealiseerd in gezandstraald, rustiek eik met subtiele U-groeven. Het bisquekleurige hout wordt stijlvol gecombineerd met satijnwit lakwerk en zwarte, landelijke trekkers. Wat meteen opvalt in deze keuken is het contrast tussen het naturelle hout, de witte kasten en het donkere stenen werkblad in graniet Nero Zimbabwe. Die donkere elementen komen ook terug in de wandbetegeling met zwarte Marokkaanse tegeltjes, BlackLine-keukentoestellen, en de kraan en spoelbak in roestvrij gunmetal zwart.

 

Naast schoonheid hadden we evenwel aandacht voor efficiëntie, uiteraard. In de dampkapschouw die we opbouwden met twee zuilen, verwerkten we twee lades. De dampkapbalk is esthetisch uitgevoerd in volmassief eik.

De prachtige opzetkast op het werkblad is voorzien van schuifdeuren waarin de klant in een handomdraai de meest essentiële keukenspullen opbergt en weer uithaalt.